Servering og events

R

SERVERINGS PERSONALE

Hustjenesten’s serveringspersonale er professionelle og veluddannede. Vi sørger for god service og betjening så du kan slappe af og nyde din egen fest.

R

BORDDÆKNING OG DEKORATION

Hustjenesten sørger for borddækning og dekorationer til din fest. I samarbejde med dig finder vi de rette blomster, belysning og hvad du eller kunne have af ønsker til dit arrangement. Kontakt os for mere info om bordækning og dekorationer til din fest.

R

MAD OG DRIKKEVARER

Hustjenesten kan levere mad og drikkevarer til dit event & reception. I samarbejde med dig finder vi den rette løsning efter behov og budget. Vi ønsker du er 100% tilfreds med vores service og dine gæster får en skøn fest.

R

AFRYDNING

Mangler du afrydning til din reception, forretningsmøde eller event kan Hustjenesten hjælpe. Vi lægger stor vægt på kvalitet og et højt serviceniveau. kontakt os og hør mere om vores konkurencedygtige priser.

R

FEST RENGØRING

Lad os hjælpe med oprydningen og rengøringen efter din fest eller arrangement. kontakt Hustjenesten for et uforpligtende tilbud på festrengøring i Aarhus og omegn.

R

BARTENDERE

Har du brug for en glad og festlig bartender til din fest, der også kan lave nogle lækre drinks, så kontakt Hustjenesten. Vi skræddersyer løsningen, så den passer præcis til dig og dit arrangement.

Din Rengøringspartner!

Share This