Havearbejde Aarhus

R

ENGANGS RENGØRING

Hos Hustjenesten tilbyder vi engangsrengøring. Det kan eventuelt være før ellers efter en fest. Det kan også være en grovrengøring eller rengøring efter en håndværker.

R

FLYTTE RENGØRING

Hustjenesten udfører flytterengøring for både private og virksomheder i Aarhus og omegn. vi sørger for at boligen er i pæn og rengjort stand når i skal flytte. Kontakt os for mere info.

R

HÅNDVÆRKER RENGØRING

Hustjenesten sørger for effektiv og professional håndværkerrengøring i Aarhus og omegn. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på 23 44 06 13.

R

UDENDØRS RENGØRING

Vi tager os blandt andet af indgangspartier, terrasser, altaner, facader og flisebelægning. Hustjenesten sørger for, at de udvendige områder fremstår pæne og rene.

R

HJEMMESERVICE

Hustjenesten leverer hjemmeservice i Aarhus og omegn. Vi kan hjælpe til med rengøring, indkøb, opvasken eller vasketøjet. Det er vigtig for os at du føler dig tryg og er fuldtud tilfreds med vores service. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig.

R

VASKELØSNING

Lad os klare dit vasketøj. Vi både vasker, stryger samt lægger tøjet pænt sammen. Vi bruger kun miljøvenlige produkter.

R

INDKØB AF DAGLIGVARER

Det er ikke alle der let kan komme ud at handle. Vi kan kombinere vores rengøringsservice med indkøb af dagligvarer.

R

KLARGØRING TIL MØDER OG RECEPTIONER

Book Hustjenesten til at levere mad, dækkebord og anrette. Vi sørger for at alting er klar når dine gæster eller forretningsforbindelser ankommer. kontakt os for at høre mere om klargøring af møder, events eller fremvisning i Aarhus og omegn.

R

FEST RENGØRING

Lad os hjælpe med oprydningen og rengøringen efter din fest eller arrangement. kontakt Hustjenesten for et uforpligtende tilbud på festrengøring i Aarhus og omegn.

R

VINDUESPOLERING

Polering af alle typer vinduer, båden ind og udvendigt. Fleksibel og pletfri vinduespolering for private. Vi sørger for dine vinduer er funklende blanke.

R

HAVESERVICE

Vi klarer almindeligt havearbejde såsom, græsslåning, hækkeklipning og lugning.

R

TRAPPEVASK

Hustjenesten leverer professionel og effektiv trappevask i Aarhus og omegn for private og virksomheder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

R

SERVERINGS PERSONALE

Hustjenesten's serveringspersonale er professionelle og veluddannede. Vi sørger for god service og betjening så du kan slappe af og nyde din egen fest.

R

BARTENDERE

Har du brug for en glad og festlig bartender til din fest, der også kan lave nogle lækre drinks, så kontakt Hustjenesten. Vi skræddersyer løsningen, så den passer præcis til dig og dit arrangement.

Din Rengøringspartner!

Share This